Nejnovější recenze ze sekce Stavební detektory
- Jednoduchá obsluha
Na bezpečnou komunikaci na mityngu
- Vyhledá el.vedení ve zdi i přes dřevěný obklad
- Dost nimravé vkládání baterií do přístroje
Je to výborný produkt a spolehlivý.
- Poměr cena výkon
- Výborná detekce kovových trubek ve zdi
- Celkově zpracování a zobrazování středu/přiblížení předmětu ve zdi
- Jednoduché ovládání
- Pracnější a citlivější detekce elektrických kabelů ve zdi
Kovové trubky ve zdi detekoval přesně a rychle - tohle umí velmi dobře. Dřevo jsem nezkoušel detekovat.
Elektrické kabely dají více práce vyhledat, ale nakonec +- poloha sedí. Záleží hodně na hloubce uložení a jestli kabelem teče proud. Cena odpovídá tomu, co přístroj umí. Celkově doporučuji, jsem spokojen.
- Funguje
- Funguje skvelě pro vyhledávání dřevěných příček pod sádrokartónem i vyhledávání vodičů
- bezkontaktní, naprosto bezpečná
- do 1cm pod omítkou najde i kabel ve zdi
- spolehlivý přístroj.Splňuje to,co je udáváno.
- Zatím vše funguje jak má.
I přes některé záporné recenze, kterých bylo méně než kladných, jsme Bosch GMS 120 Professional 0.601.081.000 zakoupili. Tam, kde jsme si rozvody 100%jisti, se detektor nemýlí a ukazuje přesně. Doposud vrtání bez "nemilého překvapení"
- Má regulaci citlivosti a funguje perfektně.
- kvalita vyrobku
- funguje jak ma
Ještě nevyzkoušeno, došlo bez baterie, musel jsem dokoupit. Za to mi mall.cz nabídl slevu 100Kč na další nákup (při nákupu za 200Kč).
spokojenost
dobrá cena, spolehlivý výrobek - jako vše od fy. BOSCH
- Dělá, co má.
- Dobrá cena
- Absolutně nepoužitelný. Ani po pečlivé kalibraci, prostě vůbec. Měří si, co chce. Naprosto vyhozené peníze.
Sigma sice dobrý, ale produkt, byťto je to značka Black und Decker je úplně, ale úplně k ničemu a kupte si ho jen pro dítě na hraní. Pípat umí, jinak nic.
- Rychlé doručení
Velice přesný jiný co jsem měl tak to byl šmejd hlásil mě že tam je elektrické vedení y když tam nebylo, ale tenhle bosch super.