Nejnovější recenze ze sekce Stavební detektory
- Splňuje to co jsem očekával.
- Za krátkou dobu používání jsem zatím nic neobjevil.
- Kvalita cena
- Celkem pěkně zpracovaný
- Zvláštní ergonomie, kdy se musí přístroj v ruce otáčet z pozice kalibrace , do pozice pracovní. Ale to pořád není nic , co by člověk nezvládl. Víc mě vytáčí absolutní nefunkčnost výrobku. Tam kde vím , že je kabel pod napětím cca 10 mm pod omítkou , za celou dobu ani píp. Pouze na AUTO režim a to jen někdy a někde. To samé u ostatních materiálů. Výrobek vracím . Na tohle nemám opravdu čas ani nervy. Byl to jeden z těch dražších šuntů, ale( ne ) funkčně stejný , jak ty z supermarketů.
K ničemu
- Má červenou led, která bliká při detekci částice.
- Funguje při nabíjení.
- Necvaká (neťuká)
Má dobrou citlivost. Obsahuje trubici J321 (zakoupený v čr v roce 2024). Existují i verze s horší trubicí. Vydrží fungovat 8 hodin na integrovanou baterii 1100mAh. Display po 4 minutách sníží jas, ale úplně nezhasne. Zobrazuje graf, na kterém jsou poslední 3 minuty.
Jsem spokojen.
- Možnost použití dobíjecích baterií
- možnost trvalého napájení přes micro USB
- Podrobný návod v češtině
- Menu jen v angličtině a ruštině, pro provoz to však nevadí
- Displej chrání jen slabá fólie, která by se mohla snadno poškodit. Lze to ale napravit přelepením např. ochrannou fólií na mobil.
Dobrý přístroj. Při překročení prahové hodnoty radiace se automaticky zapne zvuková signalizace detekce dopadajících částic, což mi přijde logické, aby uživatel věděl, zda úroveň záření klesá nebo stoupá.
Tato však zůstane zapnutá i po snížení úrovně radiace pod alarmovou mez. Je tedy nutné tuto zvukovou signalizaci vypnout v menu - měření - senzor...
- Jednoduché při aplikaci el. instalací
- Jednoduché ovládání
Pro informativní porovnání dostatečné.
- Našel kabel i pod omítkou
Našel kabel i pod omítkou. Ideální do kapsy... Na občasné hledání před vrtáním ideální. Kolega má nižší starší model, ale tento je lepší
vše ok.
- funguje skvěle
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
FLUKE 1663 LCD, FLK-1660
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v VOLTWORLD.cz
Roky som s tym meral za mna top.
Ok
- Perfektní
Cena
Funguje jak má
- detekce správně vložených baterií
- vybrace při detekci vyššího napětí okolo 230 V
- není vhodné pro použítí při hledání drátu pod napětím ve svazku např. v rozvaděči
na počátku jsem trochu zápasil s vložením baterií, ale po několika pokusech to klaplo. Opravdu vysoká citlivost na střídavé napětí což někdy je výhoda jindy nevýhoda.
Dělá co má.
- Přesné měření, jednoduchost a rychlost při měření