Nejnovější recenze ze sekce Stavební detektory
- Dobře slouží k účelu, ke kterému je určen.
- Nevýhodu žádnou nevidím.
- Dobře slouží k účelu, ke kterému je určen.
- Nevýhodu žádnou nevidím.
dobře plní svoji funkci
- Přiložíte a víte, zda je pod napětím, dobrá signalizace
- bohužel kábel pod napětím 230 V mi nesignalizoval napětí
Měřil jsem kablík, kde podle použití této ,,zkoušečky" napětí být nemělo ale bylo. Není na to spoleh na 100 %. Ostatní měření podobných káblů bylo v pořádku.
- Jednoduchá obsluha,přesnost.
Měřící přístroj jsem druhý den použil pro detekci
materiálu pod omítkou a je přesný,perfektní.
- Toto je můj druhý detektor. První jsem dal synovi.
Pokud chci věřit tomu, co přístroj ukáže, tak přístroj musí mít určitou kvalitu. Nekvalitních přístrojů je celá řada, ale podle mne jsou to vyhozené peníze. Alespoň zlatou střední cestu a spolehlivou značku Bosch si každý zvolit musí. Jinak detekuje, ale ničeho se stejně nedobere.
- Vyhledává kovové i nekovové materiály. Vodiče s napětím i bez napětí.
- Někdy nereaguje na vodiče i když je jasné, že v tom místě jsou. Zatím jsem nepřišel v čem je příčina. Možná větší hloubka uložení.
- Je to universální pomocník. Slouží zatím na jedničku.
- Dobře hledá vodiče ve zdi (pod napětím)
- Skvěle najde i kovové prvky ve zdi...
- Je super, že lze display podsvítit
- Malý, lehký a praktický pomocník
- Za tu cenu super!
Musíte vědět, jak s ním dělat, každopádně pro domácí hobby, naprosto bezkonkurenční.
Velká spokojenost, navíc to byl i vhodný dárek.
- vodiče pod proudem najde naprosto spolehlivě
- výborná citlivost
- jednoduché ovládání
- spokojenost
- Zřetelně ukazuje kov pod sádrokartonem a dráty pod napětím.
- Za tu ceno dostačující
- Dělá co má
- Na cihlové zdivo ok
- V paneláku nic moc
- Přesnost
Koupeno za účelem hledání kabelů ve zdi. V paneláku (armovaný beton) funkce nic moc. Na cihlové zdi funguje dobře. Na orientační měření ujde.
Voltcraft VC-55
Přidáno: 8. listopadu 2019
(naposledy upraveno 8. listopadu 2019)
Zakoupeno v tipa.eu
- vhodná i pro profesionální řemeslníky
- Dobře indikuje přitomnost napětí.
- velmi snadné intuitivní použití, není nutná žádná prvotní kalibrace, zatím vypadá docela přesný
- kromě elektrického kabelu pod napětím (tam ukáže blesk), neukáže, co to vlastně ve zdi je, jen že tam "něco" je.
- funguje jak má
Produkt byl vybrán na základě potřeby a značka z dřívějších dobrých zkušeností s touto značkou.
Tento produkt lze jen doporučit, vzhledem k tomu že tuto značku používal otec mé manželky již za minulého režimu. Porovnat kvalitu s jinou značkou nemohu , nemám zkušenosti. Cenově bych řekl že je z kvalitou vyrovnaná. Především je tento produkt velice vhodný pro řemeslníky ve stavebních a jim podobných oborech. Produkt pracuje přesně podle očekávání ba dá se říci lépe než bylo očekáváno. Za kvalitu lze jen poděkovat.
- Kvalita provedení
- Dobrá cena
- Funkčnost
Výborný detektor za dobrou cenu. Při přepnutí označí to na co má reagovat. Při přepnutí na ostatní materiály reaguje i a ruku pod stolem. Za tu cenu super mašina a i s pouzdrem. Žádný detektor není 100% a to ani ty co používají plynaři nebo cetin.
za tu cenu celkem ujde