Nejnovější recenze ze sekce Stavební detektory
Neměří vybavovací prooud proudových cháničů, ale poze čas. Kdybych to věděl, tak přístroj nekupuji.
Funguje - to stačí
Všechno O.K.
- Nenápadný. Dostačující dosah.
- Chybí jemnější nastavení citlivosti.
Je to už třetí detektor a konečně SUPER. Je velmi vysoké kvality, tak že konečně mám takový po jakém jsem toužil. Maximální spokojenost se všemi parametry.
- Jednoduchý,vhodný základní měření .Cena odpovídá parametrům přístroje.
- Nutný servis pro výměnu senzorů.
Tento přístroj nesplňoval udávané hodnoty citlivosti, pro vyhledávání elektrických vedení byl prakticky nepoužitelný. Navíc právě tento kus od začátku měl vadné tlačítko kalibrace a po krátké době přestal fungovat úplně.
- Konečně přístroj který funguje a dělá to co má. Předešlé tři od různých jiných výrobců "pípali" všude možně a jen zřídka tam kde opravdu měly.
- Na draty pod proudem funguje dobre
- Na velkou ocel a kov, funguje
- Hloupe pisti na vodni potrubi a neukazuje co ma
- kvalita a plní to, co jsem potřeboval. Během 2 měsíců mi odešly badasky a tak jsem se díval po něčem rozumnějším....
Vřele doporučuji pro domácího kutila.
Funguje jak má
- zpracování působí solidně
- cena je přijatelná
- testovací kablíčky by mohli být delší
Moc toho sdělit nemohu, zatím nemám moc přístroj vyzkoušený, spíše jen prohlédnutý.
přístroj je snadnou ovladatelný
Metal reaguje i na statickou elektřinu při uchopení
- Funguje jak má. ;-)
Vse v poradku fuguje prene
- Přesnost
- Dobrá manipulace
- Slušná cena
Tento detektor vcelku přesně poznal, co a kde je pod omítkou.
- standardní AA baterie
- chabá detekce armování
- mizerná detekce drátů pod napětím
- špatně čitelný displej při pohledu pod úhlem
- kolečka musí být celou dobu v dokonalém kontaktu se zdí, jinak se aktuální měření smaže
- nefunguje v prostředí s větším zarušením
Půjčil jsem si na jeden den tento přístroj a můžu říct, že to nestálo ani za tu cestu do půjčovny, natož si koupit vlastní. Potřeboval jsem najít armatury a elektrické vedení v paneláku před rekonstrukcí elektroinstalace.
Přístroj má přímo režim pro beton, který jsem použil, bohužel bylo to k ničemu. Armování spolehlivě našel jen pokud se jednalo o armaturu těsně pod povrchem (cca 3cm), kterou jsem našel i sám se silnějším magnetem. U ostatních armatur hlouběji napíše u materiálu otazník (nepozná ani jestli je to železo nebo měděný drát bez proudu).
Hledání vedení pod napětím je ještě horší. Přístroj detekoval vedení pod napětím opět jen do hloubky cca 3cm. Zbytek detekoval stejně jako hlubší armatury (u materiálu napíše otazník, u napětí taky otazník). A to jsem zkoušel vedení i zatížit 60W žárovkou.
K tomu má mizernou čitelnost displeje pod úhlem a neustálé výpadky měření když se byť jen jedno kolečko zvedne nad povrch. Třešničkou na dortu bylo, že v jedné z místností se přístroj vůbec ani nezapnul, napsal jen chybu s příliš velkým zarušením prostředí (zřejmě GSM signál z protějšího paneláku kde je vysílač).
Shrnuto podtrženo, pro mě naprosto nepoužitelný přístroj. Vůbec nechápu jak si můžou na něj dovolit dát nápis "Professional". Daleko lépe uděláte když si koupíte silný neodymový magnet.
- spokojeni
- Dobrá cena, o proti konkurenci.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »