Nejnovější recenze ze sekce Stavební detektory
- Externí zdrj 230V.
- Myslel jsem že vědší dosah a použití i za světla.
- Nevím jak funguje u jiných laseru ale pro DW0811 je použitelný tak na 3m.
Jednoduše zklamání stačilo by kdyby fungoval alespoň na poloviční vzdálenost co udává výrobce nebo prodejce tj 30m .Rozhodně nedoporučuji k DW0811.
- ano
za cenu 280 kč na ebay doporučuji
- funguje, jen necekejte, ze vam presne najde kablik, abyste mohli vrtat 5 mm od nej
- dost hlucny
Co jsem tak po byte zkousel, objevil jsem kudy vedou kably ve zdi od zasuvek a vypinacu. Dulezity je dodrzovat postup, ktery je v manualu!
přesný
- kvalitní detektor pro domácí kutily
- detekce dřeva, kovu i kabelů ve zdi
- intuitivní použití
- při opakovaných měření zobrazuje rozdíly v hloubce i 2cm
- někdy nerozpozná kabel pod napětím
- všechna čtyři pojezdová kolečka vlivem nerovné zdi se někdy netočí, je vyhodnocena chyba
I přes výše uvedené nedostatky je to zatím nejlepší detektor, který jsem měl v rukou.
- Velká hloubka detekce
- Možnost kombinace vícera vysílačů
- Vyhledává i zkraty
- Obdobné jako Fluke, ale o polovinu levnější
- Adaptéry pro rychlé připojení
- Nelze zjevně koupit druhý vysílač bez přijímače
- Chybí adaptér na objímku E27
Zatím bez výtek.
Poměr cena : výkon = spokojenost.
- vše ok
- Velikost
- známá značka
- nejde přepínat mezi detekcí kovů a el. kabelů (jde pouze zároveň)
- v praxi nelze vůbec zjistit, kudy ve zdi vede el. kabel (což je to co chci), protože pořád píská a blíká a detekuje jiné kovové předměty v okolí (i dost daleko).
- chci zjistit kabel s přesností 1-2 cm, ale daří se mi to jen s cca 10-15 cm přesností
Zatím ještě pořádně nevyzkoušeno. Při prvních pokusech se přístroj jeví, že bude užitečným pomocníkem při vyhledávání kabelů a kabelových poruch.
Naprosto nevyhovující manuál.
cena
- Velice přesné zaměření trubek ve zdi i v podlaze
- Za tu cenu se nedá víc očekávat
Bosch GMS 120 Professional 0.601.081.000
Přidáno: 23. října 2018
(naposledy upraveno 19. listopadu 2018)
Zakoupeno v tipa.eu
- Co výrobce slibuje, to přístroj skutečně umí! I to dřevo pod omítkou najde!
Zatím jen několik děr, i kolem el rozvodů a zazděných futer. Asi z 6 to neodhalilo 1x, v 3 cm něco kovového. Proti obyč pípákům ale výborné.